Buiten de box marketing

WIJ LATEN JE OPVALLEN!

Opvallen op een manier die past bij je bedrijf? Geen hoge kosten? Kom eens bij ons langs. We zijn een guerrilla marketingbureau, goed in het bedenken en uitvoeren van originele creatieve ideeën om je organisatie net anders onder de aandacht van je doelgroep te brengen.

HOE DOEN WE DAT?

We werken met een zelf ontwikkelde methode om in korte tijd veel marketingideeën te genereren die voldoen aan de volgende criteria:

•          Origineel
•          Low budget
•          Grote impact
•          Passend bij je profilering
•          Grappig/Onverwacht

Vervolgens werken we het meest kansrijke idee uit en kun je het zelf uitvoeren óf het door ons laten doen.

01

Ideeën genereren

We zetten een aantal kaders, daarbinnen gaan we brainstormen. We hebben speciaal hiervoor een methode ontwikkeld. Hiermee kom je makkelijk buiten de box. Het prikkelt de creativiteit. Het is onze ervaring dat brainstormen beter werkt met een klein clubje. Dus less is more.

02

Het beste idee kiezen

Aan het einde van de brainstorm liggen er zeven kansrijke ideeën op tafel. We kiezen er met z’n allen het beste idee uit. Deze leggen we naast de checklist. Is het kort en krachtig, origineel, opvallend, goed getimed? Dan werken we het verder uit tot een concreet plan.

03

Resultaat

De guerilla actie wordt uitgevoerd. Alle variaties zijn hierbij mogelijk: jullie doen het helemaal zelf, wij helpen deels, wij doen het grootste deel… Spannend, want dan blijkt: was het een goed idee, is het succesvol, slaat het aan?

Brainstormsessie Buiten de Box

Boek een brainstormsessie! De kosten bedragen € 495 excl. BTW voor een sessie van twee uur met buitendeboxdenkers Mary Remijnse en Jurre Tjaarda.

Logo Buitendebox Marketing - Verassend creatief marketingbureau in Zeeland

WIE ZIJN WE?

Buitendeboxdenkers Mary en Jurre

Mary Remijnse: enthousiast en vrolijk, creatieve storyteller, fotograaf en filmmaker. Gek op retrojurkjes, korte artmovies en latte macchiato.

Jurre Tjaarda: creatieve conceptontwikkelaar met grafische achtergrond. Houdt ervan mooie dingen te creëren (online/offline), geniet van tuinieren in (moes)tuin en hardlopen.

Menu